CLARIDGE EVENTS

Een zaal boordevol geschiedenis, volledig gerestaureerd en voorzien van de beste technologische snufjes. De Claridge zal zowel de stijlvolle flegmatici als de technofielen kunnen bekoren. U zal niet meer om het gebouw heen kunnen in de nieuwe Europese wijk te Brussel.

Laat u inspireren door de vele succesverhalen van de talrijke voorbije jaren of u nu een meeting, een receptie of een voorstelling van een product organiseert.

Als meer dan 100 jaar oude zaal heeft de Claridge de gebeurtenissen en vieringen zien ontplooien die vorm hebben gegeven aan een deel van onze geschiedenis. De recente transformatie naar een moderne ruimte verbindt dit met de huidige vraag naar exclusiviteit en technologische perfectie.

  • Gerestaureerd om zich te kunnen aanpassen aan de huidige tijd, biedt de Claridge een verscheidenheid aan configuraties om uw project te kunnen ontvangen in de gezochte sfeer. Het gebruik van ledlampjes en muren vol schermen geven uw evenement net dat ietsje extra.
  • Een discrete en effectieve technologie maakt uw werk comfortabeler. De audiovisuele technieken zijn gecen-traliseerd via een domoticanetwerk en zijn onmiddellijk beschikbaar via een plug en playfunctie.
  • Smaak is een manier om herinneringen te versterken. Kies voor een van onze geselecteerde traiteurs of no-dig zelf diegene van uw keuze uit. Het belangrijkste is dat u uw genodigden een waar feest geeft van verfi-jnde emoties.
  • Neem uw publiek in de ban of behoud de aandacht dankzij de digitale Wallpaper. Deze verzameling van 14 videoprojectors vormen een uniek gereedschap om uw presentaties, uw illustraties en uw video’s te versprei-den onder al uw genodigden
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

video (2)

KALEIDESCAPE

Summer Grill

15.000 video’s

met Blu-Ray kwaliteit

EXPERIENCE MOVIES LIKE NEVER BEFORE

Met Kaleidescape bestelt u video-illustraties in een vingerknip. Onze verbonden installatie geeft u toegang tot meer dan 15.000 video’s met Blu-Ray kwaliteit.

Meer details

Volg ons:
Heeft u nog vragen?Met veel plezier beantwoorden we uw vragen. We bieden u ook graag een rondlei

 

Contact Form

INFORMATIE

Heeft u nog vragen? We zullen blij zijn om uw vragen te beantwoorden of je laten zien rond onze zaal.

Adres Claridge Events:

Leuvensesteenweg 24B 1210 Brussel

Parkeerplaats beschikbaar

Contacten

GSM : +32 483 11 10 31

Mail : info@claridge.be

Zoek ons