Configuraties

Door te kiezen voor Claridge, huurt u een zaal doordrongen van een zeer eigen ziel. De muren, het balkon en de honderdjarige podia herinneren ons aan de tijd van de cabaret en de burleske komedies..

Het overige brengt een nieuwe wind doordrongen met technologie. De muur bezaaid met honderden ledlampjes als sterren, het gigantische scherm, het geluid en de digitale wallpaper contrasteren op een smaakvolle en discrete wijze met deze oudere toets.

Met uw keuze voor de Claridge beschikt u over een zaal, een decor in de kleuren van uw bedrijf, een verfi-jnde traiteur en sprekers naar uw keuze. Er rest u enkel nog de geschikte formule uit te kiezen.


OPPERVLAKTE

De 500 m2 van de grote zaal wordt gedomineerd door een podium van XX m2. Langs de rand van dit po-dium, ligt de ingang van de vipruimte waarin er een bar met verzorgde geluidsinstallatie aanwezig is. Op het verdiep bevindt zich een genereus balkon van XX m2 en een meeting room die een werkbare oppervlakte bedraagt van XX m2.


CONCERT STANDING

CONCERT STANDINGDe ‘standing up’ is de meest geschikte formule voor een dansavond. Deze wordt vaak gebruikt om het per-soneel te bedanken. Dit type avond vergt weinig investeringen. Voeg bij de natuurlijke atmosfeer van de zaal een DJ en enkele decoraties en er rest u enkel nog om iedereen uit te nodigen op de dansvloer..


COCKTAIL


Deze formule is ideaal voor een centraal buffet met hapjes met een akoestisch concert en andere ontspan-ningsmogelijkheden. U krijgt bij ons de beste raad in de keuze van de installaties en providers voor een geslaagde hoogstaande cocktail.


U-SHAPE BANKET

U-SHAPE BANQUETEen tafelplan in U-vorm is ideaal om een algemene vergadering, een persconferentie of gewoonweg een vriendelijke receptie te organiseren. De aandacht is geconcentreerd op de centrale tafel, de informatie stroomt en iedereen kan zich laten horen.


THEATRE WALKING

Theater walkingEen podium en een publiek. De Claridge valt op door zijn gevoelig en intiem karakter. Deze formule is ideaal geschikt voor het houden van verzorgde presentaties, het uitreiken van prijzen of een politieke meeting. De digitale muren kunnen als ondersteuning dienen voor informatie, als tweet wall of als videoprojector..


Gala


Een prestigieuze formule die de genodigden toelaat om vrij te bewegen tussen de tafels. Op het podium kunnen zich toespraken opvolgen of een gifteninzameling of concert plaats hebben. De meerkleurige ledver-lichting toont zich zeer nuttig om de sfeer te benadrukken..


BOARD

BoardTer uitbreiding kan de meeting room gereserveerd worden om uw vergaderingen te houden. Haar veelzijdi-gheid zorgt voor een aangename ervaring tot 30 personen. U zal dan afgeschermd zijn van alle geluid en van alle afleiding om tot de kern van de zaak te kunnen komen. 

UW PLAN

Heeft u andere ideeën? De Claridge kan zich aanpassen aan elke wens. Wij staan u bij om van uw evenement een baken te maken vol herinneringen en commerciële verwezenlijkingen (meeting, keynote, voorstelling van een product, receptie of seminarie)..