Dienstverlening


Audiovisueel

De Claridge is een in 2014 volledig gerestaureerde zaal met de meest vooruitstrevende audiovisuele techno-logie en een grote hoeveelheid nuttige en exclusieve innovaties.

Ons handelsmerk is de digitale wallpaper. Deze unieke service kan u helpen om zich uit te drukken, kan die-nen als een Tweetwall, om uw sponsors voor te stellen of om sfeervideo’s af te spelen.

Overal in de zaal vindt u dat de kleur en intensiteit van de ledverlichting onmiddellijk aanpasbaar zijn om zich te schikken naar uw visuele identiteit. De besterde hemel zorgt voor een elegant en discreet verlichtingsele-ment.

Dankzij de gunst van de domotica, kunt u uw documenten, uw video’s en uw muziek meebrengen op een USB-stick zonder aan andere zorgen. Onze ‘plug & play’ installatie is compatibel met de meerderheid van de formaten van de 21ste eeuw.

 


Traiteur

De traiteur vinden die u met zekerheid zal bekoren is geen gemakkelijke zaak. Om u te helpen, suggereren wij u enkele traiteurs die het voordeel hebben ons vertrouwen te genieten en de zaal te kennen. Elk van deze koks heeft een eigen smakenpalet. Een Franse keuken, een exotische, een bio of een vluggertje? De smaak zal niet ontbreken.

Wij laten u de vrijheid om de traiteur van uw keuze te bestellen en in geval van twijfel een andere keuze te maken omdat het smakenpalet vandaag de dag geen grenzen meer kent.

Wij zijn uitgerust met een praktische en functionele traiteurhoek. Het keukenpersoneel heeft eveneens een onafhankelijke ingang aan de straatkant.


Veiligheid


De ontvangst en de veiligheid gaan hand in hand om uw genodigden toe te staan een exclusief moment te ervaren.

De glimlach, de houding, de discretie en de professionele doortastendheid zijn vier kwaliteiten die wij ons ontvangend en beveiligend personeel opleggen.

De beveiligingsfirma waarmee wij samenwerken biedt eveneens een shuttledienst aan. Als dit voor u gemak-kelijker is, kunt u uw gasten uitnodigen om uw bedrijfsparking te gebruiken.


Décoratie

Ons partnerschap met een decorateur zorgt ervoor dat de inrichting van de zaal aan uw wensen kan worden aangepast. U kunt zich laten leiden door zijn originele ideeën in alle vertrouwen.


Parking

In partnerschap met de naburige overdekte parking is het mogelijk om tot 500 plaatsen te reserveren. De shuttleservice kan zijn nut bewijzen als u meer genodigden heeft.


Vergadering

Een vergadering, een lunch date of een middagconferentie organiseren in het centrum van Brussel op twee stappen van de Europese instellingen? Er is niets simpeler of verfijnder dan de Claridge.


Hotel

U zal geen enkele moeite hebben met het vinden van slaapplaats voor uw gasten in de buurt. Wij raden u hotel Bloom! of de Best Western Royal Centre aan in de nabijheid van de zaal.